Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje pod Czyrną

Adres obiektu Zwalisko 17, 43-370 Szczyrk
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 30 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.7
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 25

 
 

Bronia i Janusz z Adasiem z Krakowa
Dodano: 2017-02-16
Pobyt od: 2017-02-04 do 2017-02-11 IP: xxx.37.145.60
 
 
    

Idealne miejsce dla narciarzy. W odległości 100 m jest dolna stacja wyciągów prowadzących w wyższe partie gór. Jeszcze bliżej są wyciągi dla najmłodszych. W lecie świetna baza dla miłośników górskich wędrówek i borówek (czyli jagód). Pokoje są gustownie urządzone. Jest czysto. Łazienki świecą czystością. Kuchnia dobrze wyposażona. Właściciele przemili i pomocni. Pan Władek - świetny instruktor narciarski. Nasze dziecko go słucha i robi szybkie postępy. Byliśmy gośćmi w Pokojach pod Czyrną w 2015, 2016 i 2017 roku i zamierzamy spędzać tam dalsze urlopy.


 
 

Grażyna
Dodano: 2016-02-01
Pobyt od: 2016-01-23 do 2016-01-30 IP: xx.238.241.18
 
 
    

Było super ,spokojnie,cicho i wszędzie blisko.Gospodarze mili i bardzo pomocni.Pozdrawiamy Państwa Grażyna i Piotr z Bydgoszczy


 
 

Aneta Juretko
Dodano: 2015-09-16
Pobyt od: 2015-09-12 do 2015-09-13
 
 
    

Pobyt w Szczyrku w Pokojach pod Czyrną to sama przyjemność. Okolica wspaniała, cicha, spokojna. Nie daleko do centrum i wyciągu na Skrzyczne. Każdy znajdzie coś dla siebie. Mnóstwo restauracji ze swojskimi potrawami bardzo smacznymi. Gospodarze bardzo uprzejmi, służący pomocą o każdej porze dnia. Pokoje czyste. Polecam Aneta z rodziną, Chorzów


 
 

Arkadiusz P.
Dodano: 2014-09-19
Pobyt od: 2014-09-15 do 2014-09-19
 
 
   

Super miejsce na wypoczynek, bardzo dobry kontakt z właścicielem, a przede wszystkim pokoje czyste i schludne. Położenie z dala od centrum, co jest wielkim plusem. Z dala od hałasu, tylko szum strumyka i dźwięki natury. Polecam wszystkim, którzy cenią sobie spokój i ciszę za nie wielką cenę. Polecam!!!


 
 

Ania i Rafał
Dodano: 2014-08-05
Pobyt od: 2014-07-28 do 2014-08-03
 
 
   

Polecamy Pokoje pod Czyrną wszystkim, którzy chcą wypocząć w ciszy i spokoju blisko natury. Pokoje czyste, schludne, dobrze wyposażone. Właściciele bardzo sympatyczni i służący radą. Domek oddalony od centrum Szczyrku, co ma swoje dobre(cisza) i złe(długie powroty)strony. Miejsce jak najbardziej godne polecenia :)


 
 

Krysia i Marcin
Dodano: 2014-08-03
Pobyt od: 2014-07-27 do 2014-08-03
 
 
    

wspaniałe miejsce na każdą porę roku cisza, spokój mili gospodarze służący radą jak zagospodarować wolny czas (prawdziwa kopalnia wiedzy na temat miejscowych atrakcji) góry i woda w jednym miejscu czyli co tylko człowiek może sobie wymarzyć na czas urlopu


 
 

M&M
Dodano: 2014-08-02
Pobyt od: 2014-07-25 do 2014-08-01
 
 
    

Ocena ogólna-bardzo dobry minus :-) Byliśmy na wypoczynku z dziećmi w apartamencie, i oprócz małych braków, pokoje oceniamy pozytywnie. W łazience brakowało nam półeczki na kosmetyki pod prysznicem, bo wszystko musieliśmy ustawiać na podłodze.Przydałaby się również jakaś mała szafeczka na podręczne rzeczy (w przypadku dłuższego pobytu). W pokoju, gdzie spały dzieci - bardzo wygodne łóżka, jednak duża szafa nie miała żadnych półek w środku (jedynie wieszaki na ubrania wiszące), co zmuszało nas na trzymanie ubrań w torbach w pokojach, a lubimy wypakować swoje bagaże, bo wtedy czujemy się jak w domu :-) W kuchni-podstawowe naczynia. Aby przygotować obiad, trzeba się nastawić na gotowanie ratalne, bo jest tylko jedna mała kuchenka indukcyjna, na której mieści się tylko jeden garnek. A poza tym... balkon z pięknym widokiem, czysto (pomijając pajączki gdzieniegdzie:-), sympatycznie, gospodarze gotowi służyć radą i pomocą. Ogólnie jesteśmy zadowoleni!


 
 

Arek z rodziną
Dodano: 2014-08-01
Pobyt od: 2014-07-22 do 2013-07-31
 
 
    

Położenie w cichym urokliwym miejscu, z malowniczymi widokami na góry. Gospodarze uprzejmi. Polecam szczególnie narciarzom oraz amatorom aktywnego wypoczynku.


 
 

Ewelina
Dodano: 2014-07-31
Pobyt od: 2014-07-25 do 2014-07-30
 
 
    

"Pokoje pod Czyrną" usytuowane są w cichym miejscu, w którym można odpocząć i zrelaksować się. Spędziłam kilka dni, jestem bardzo zadowolona. Właściciele życzliwi i uprzejmi, służyli pomocą i chętnie udzielali rad, więc atmosfera była pozytywna. Łazienki i pokoje czyste i funkcjonale. Kuchnia z pełnym wyposażeniem, także gotowanie nie było żadnym problemem. Piękny ogród i możliwość urządzenia grilla. Serdecznie polecam wszystkim chcącym wypocząć, bez względu na wiek :)


 
 

Joanna
Dodano: 2014-04-13
Pobyt od: 2014-04-11 do 2014-04-13
 
 
    

Doskonałe miejsce na wypoczynek.Wspaniale urządzone pokoje, bardzo funkcjonalnie urządzone,wygodne łóżka, duże telewizory. W całym domu, w pokojach, łazienkach jest niezwykle czysto.Wokół domu jest piękny ogród, w którym można odpoczywać. Jest również miejsce na grill.Właściciele są bardzo mili, życzliwi,bardzo dbają o dom ogród ale najważniejsi są dla nich goście. Gorąco polecam "pokoje po Czyrną"- to doskonałe miejsce do wypoczynku zarówno zimą jak i latem.Byłam w weekend i chętnie wybiorę się ponownie na dłuższe wakacje.


Opinie 1-10 z 25

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie