Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje pod Czyrną

Adres obiektu Zwalisko 17, 43-370 Szczyrk
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 30 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.7
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 20

 
 

Bronia i Janusz z Adasiem z Krakowa
Dodano: 2017-02-16
Pobyt od: 2017-02-04 do 2017-02-11 IP: xxx.37.145.60
 
 
    

Idealne miejsce dla narciarzy. W odległości 100 m jest dolna stacja wyciągów prowadzących w wyższe partie gór. Jeszcze bliżej są wyciągi dla najmłodszych. W lecie świetna baza dla miłośników górskich wędrówek i borówek (czyli jagód). Pokoje są gustownie urządzone. Jest czysto. Łazienki świecą czystością. Kuchnia dobrze wyposażona. Właściciele przemili i pomocni. Pan Władek - świetny instruktor narciarski. Nasze dziecko go słucha i robi szybkie postępy. Byliśmy gośćmi w Pokojach pod Czyrną w 2015, 2016 i 2017 roku i zamierzamy spędzać tam dalsze urlopy.


 
 

Grażyna
Dodano: 2016-02-01
Pobyt od: 2016-01-23 do 2016-01-30 IP: xx.238.241.18
 
 
    

Było super ,spokojnie,cicho i wszędzie blisko.Gospodarze mili i bardzo pomocni.Pozdrawiamy Państwa Grażyna i Piotr z Bydgoszczy


 
 

Aneta Juretko
Dodano: 2015-09-16
Pobyt od: 2015-09-12 do 2015-09-13
 
 
    

Pobyt w Szczyrku w Pokojach pod Czyrną to sama przyjemność. Okolica wspaniała, cicha, spokojna. Nie daleko do centrum i wyciągu na Skrzyczne. Każdy znajdzie coś dla siebie. Mnóstwo restauracji ze swojskimi potrawami bardzo smacznymi. Gospodarze bardzo uprzejmi, służący pomocą o każdej porze dnia. Pokoje czyste. Polecam Aneta z rodziną, Chorzów


 
 

Krysia i Marcin
Dodano: 2014-08-03
Pobyt od: 2014-07-27 do 2014-08-03
 
 
    

wspaniałe miejsce na każdą porę roku cisza, spokój mili gospodarze służący radą jak zagospodarować wolny czas (prawdziwa kopalnia wiedzy na temat miejscowych atrakcji) góry i woda w jednym miejscu czyli co tylko człowiek może sobie wymarzyć na czas urlopu


 
 

Arek z rodziną
Dodano: 2014-08-01
Pobyt od: 2014-07-22 do 2013-07-31
 
 
    

Położenie w cichym urokliwym miejscu, z malowniczymi widokami na góry. Gospodarze uprzejmi. Polecam szczególnie narciarzom oraz amatorom aktywnego wypoczynku.


 
 

Ewelina
Dodano: 2014-07-31
Pobyt od: 2014-07-25 do 2014-07-30
 
 
    

"Pokoje pod Czyrną" usytuowane są w cichym miejscu, w którym można odpocząć i zrelaksować się. Spędziłam kilka dni, jestem bardzo zadowolona. Właściciele życzliwi i uprzejmi, służyli pomocą i chętnie udzielali rad, więc atmosfera była pozytywna. Łazienki i pokoje czyste i funkcjonale. Kuchnia z pełnym wyposażeniem, także gotowanie nie było żadnym problemem. Piękny ogród i możliwość urządzenia grilla. Serdecznie polecam wszystkim chcącym wypocząć, bez względu na wiek :)


 
 

Joanna
Dodano: 2014-04-13
Pobyt od: 2014-04-11 do 2014-04-13
 
 
    

Doskonałe miejsce na wypoczynek.Wspaniale urządzone pokoje, bardzo funkcjonalnie urządzone,wygodne łóżka, duże telewizory. W całym domu, w pokojach, łazienkach jest niezwykle czysto.Wokół domu jest piękny ogród, w którym można odpoczywać. Jest również miejsce na grill.Właściciele są bardzo mili, życzliwi,bardzo dbają o dom ogród ale najważniejsi są dla nich goście. Gorąco polecam "pokoje po Czyrną"- to doskonałe miejsce do wypoczynku zarówno zimą jak i latem.Byłam w weekend i chętnie wybiorę się ponownie na dłuższe wakacje.


 
 

Alicja z rodziną
Dodano: 2014-02-12
Pobyt od: 2014-02-02 do 2014-02-08
 
 
  

Bardzo fajne miejsce na pobyt w Szczyrku. Apartament - super standard, dobrze wyposażony, duży i bardzo wygodny:-) zadbane pokoje i czysta łazienka. Bardzo mili i goscinni właściciele:-) Pan Władek jest bardzo dobrym instruktorem narciarstwa. Polecam w 100%.


 
 

Zuza i Tomek
Dodano: 2014-02-06
Pobyt od: 2014-01-23 do 2014-01-29
 
 
    

Niedawno byliśmy w Szczyrku po raz pierwszy i szczęśliwie trafiliśmy właśnie do gospodarzy Pod Czyrną. Chcielibyśmy podziękować za gościnę. Na pewno będziemy do państwa wracać. Mamy nadzieję niedługo znów odwiedzić Szczyrk i wszystkim gorąco polecamy to miejsce.Dziękujemy raz jeszcze za wszystko. Pozdrawiamy z Poznania.


 
 

Joanna, Darek i Wojtuś
Dodano: 2014-01-31
Pobyt od: 2014-01-27 do 2014-01-30
 
 
    

To miejsce polecam wszystkim, którzy chcą spędzić czas w uroczym miejscu. Życzliwość, gościnność i zaangażowanie gospodarzy, powoduje, że każdy czuje się w tym miejscu cudownie. Warunki mieszkalne są na bardzo wysokim poziomie, całość uzupełnia szemrzący nieopodal strumyk z bardzo dobrą bazą wypadową w góry. Zaletą tego miejsca niewątpliwie jest również bliskość wyciągów narciarskich, których w okolicy nie brakuje (najbliższy w promieniu 50 m). Polecam wszystkim rozpoczynającym przygodę z nartami- umiejętności gospodarza, a zarówno instruktora PZN są na najwyższym poziomie. Nasz 4 letni syn po dwóch dniach załapał bakcyla narciarskiego!


Opinie 1-10 z 20

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie